Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / OSB Müdüründen Şanlıurfalı sanayicilere müjde

OSB Müdüründen Şanlıurfalı sanayicilere müjde

( ŞANLIURFA – RHA ) OSB Müdürü Yunus Emre Aksu ve Genel Sekreter Mithat Arhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda bir dizi temas ve çalışmalarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Şanlıurfalı sanayicilere müjde veren Aksu,”Sanayimizin en büyük sorunu olan alt yapı ihalemizi bugün itibari ile gerçekleştirdik.”dedi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar devam ediyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in önemli katkılarıyla bölgede ciddi mesafeler kat eden OSB, son çalışmalarla sanayicilerin beklentilerine cevap vermeye başladı. OSB Müdürü Yunus Emre Aksu ve Genel Sekreter Mithat Arhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bugün çıkarma yaptı.

Şanlıurfa halkı ve sanayicilerine müjde veren OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”6 aydır mücadelesini verdiğimiz organize sanayimizin en büyük sorunu olan alt yapı ihalemizi bugün itibari ile gerçekleştirdik. Şehrimize ve organize sanayimize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan