Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu

(ŞANLIURFA-RHA) TFF 2. Lig ve 3. Lig grupları 10 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen kura çekilişi ile belirlendi. TFF 2. lig ve 3. Lig grupları için toplam 30 takımın katıldığı kura çekililişinin ardından her takımın mücadele edeceği gruplar belirlenmiş oldu.

KURALAR RİVA’DA BELİRLENDİ

TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig grupları, federasyonun Riva’da bulunan merkezinde kura çekilişi ile belirlendi. Toplam 90 takımın katılım sağladığı TFF 2. Lig ve TFF 3. lig grupları kura çekilişi, kulüplerin temsilcilerinin de bulunduğu Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşti.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. 2017-2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig’de ise müsabakalar 3 grupta 18’er takımla oynanacak.

9 TAKIM PROFESYONELLİĞE “MERHABA” DEDİ

BAL Ligi’nden profesyonel hayata ‘Merhaba’ diyen takımlar da oldu. Yeni Altındağ Belediyespor, Kasımpaşa Erokspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Osmaniyespor, Turgutluspor, Ergene Velimeşe, Yeni Orduspor, Utaş Uşakspor, Arsinspor bu sezon 3.Lig’de mücadele edecek.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’un ve yine bu sene ilk defa Spor Toto 3.Lig’de mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor’un rakipleri belli oldu.

KARAKÖPRÜ BU LİGİ BİRİNCİ BİTİREBİLİR

Karaköprü Belediyespor bu sezon ilk kez mücadele edeceği Spor Toto 3. Ligde 3. Grup’ta yer alacak. Kırmızı siyahlı ekibin rakipleri ve grubu yapılan kura çekimi sonucunda belirlendi.2017-2018 Sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor.2un rakipleri yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Tarihinde ilk kez porfesyonel ligde mücadele edecek olan Karaköprü ekibi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleşen grup kura çekimi sonucunda 3. Lig 3. Grupta yer alacak.

Karaköprü’nün bulunduğu grupta daha çok ilçe takımları yer alırken, 6 tane de şehir takımı bulunuyor.

ŞANLIURFASPOR’U ZORLAYACAK FAZLA RAKİP YOK

  1. Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Şanlıurfaspor, yapılan kura çekimleri sonrasında 2. lig beyaz grupta mücadele edeceği açıklandı. Şanlıurfaspor Spor Toto Ligi Beyaz Grup’ta mücadele edecek.
Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan