Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Demek ki şike varmış ahali!

Demek ki şike varmış ahali!

( ŞANLIURFA – RHA ) Geçtiğimiz günlerde gündeme şike iddiası bomba gibi düşmüştü. Şanlıurfasporlu yöneticiler Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Manisasporlu oyuncularla birlikte şike yaptığını ve bundan dolayı Şanlıurfaspor’un küme düşürüldüğünü söylemişti.

URFALI BAŞKAN HEDEF ALINMIŞTI

Yaşanan bu olaydan sonra Şanlıurfasporlu yöneticiler Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak Şanlıurfaspor’un hakkına tekrar verilmesini istedi. Yapılan başvurudan sonra başta Manisaspor olmak üzere Gaziantep Büyükşehir Belediyespor şikenin olmadığını ve bunun bir iftara olduğunu belirtmişti. Bu açıklamaların ardından Gaziantep medyası Şanlıurfalı iş adamı ve Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl’ı hedef almıştı.

ŞİKE ANTEP BAŞKANI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLMİŞ

Ancak dün sosyal medyaya yayılan bir video da Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilerin ve Manisansporlu bazı futbolcuların açık açık şike yaptığını ortaya koydu. Şanlıurfaspor yöneticilerinin “elimizde belge var” dediği belgeler dün Youtube’de isimsiz bir kullanıcı tarafından yayınlandı. Yayınlanan 4 parça görüntüde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp müdürünün açık açık şike için para talep ettiği ve Manisasporlu oyuncularında bunu kabul ettiği görülüyor.

ŞİKE NASIL YAPILDI?

Youtube’de yayınlanan ses kayıtlarında;  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal, futbolcu Elyasa Süme, Manisaspor futbolcuları Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yöneticisi Memik Yılmaz’ın İzmir’deki işyeri Yılda Otomotiv’de bir araya geliyorlar. Kayıtlarda; Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal’ın ligin 33. Haftasında Şanlıurfaspor ile oynayacak olan Manisasporlu futbolcular Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı’na Şanlıurfaspor’u yenmeleri için teşvik primi teklif ettiği açık açık ortaya çıkıyor. Antepli Yılmaz tarafından Urfaspor’u yenmeleri durumunda Manisasporlu Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı’nın da aralarında bulunduğu 4 futbolcuya toplamda 400 Bin TL teşvik primi verileceği belirtiliyor.

MAÇTA NE OLMUŞTU?

Şanlıurfaspor, ligin son haftalarında Manisaspor ile karşı karşıya gelmişti. Bu zorlu deplasmanda Manisaspor’a 2-0 yenilerek adeta küme düşmesi kesinleşmişti. Manisaspor’a galibiyeti getiren golleri de şike skandalında adı geçen İsmail Haktan Odabaşı ile Perovic kaydetmişti.

TFF NEYİ BEKLİYOR?

Yayınlanan bu şike tapeleri ve ses kayıtları yalnız Şanlıurfa’da değil tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı. Öyle ki yayınlanan bu belgelerden sonra açık açık şike yapılmasıyla beraber Türkiye Futbol Federasyonu’nun bir an önce gerekeni yapması gerekiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan