Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İHA’dan 60 fotoğraflık 15 Temmuz sergisi

İHA’dan 60 fotoğraflık 15 Temmuz sergisi

( ŞANLIURFA – RHA ) İhlas Haber Ajansı, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından destelenen ve İhlas Haber Ajansı tarafından çekilen 60 kare fotoğrafın yer aldığı 15 Temmuz Sergisi Şanlıurfalıların beğenisine sunuldu.

Törene Vali Abdullah Erin, Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas. İHA Genel müdür Yardımcısı İrfan Altıkardeş, İHA Gaziantep Bölge müdürü Ahmet Orhan Akın, İHA Şanlıurfa Büro Şefi Şinasi İnan ve protokol üyeleri katıldı.

VALİ ERİN: ‘15 TEMMUZ, DARBE TEŞEBBÜSÜNÜN TARİHİDİR’

“15 Temmuz’u anma yıl dönümünde 1 hafta boyunca programlarımız olacak. Bütün vatandaşlarımızın yapacağımız programlara katılmasını istiyorum.” diyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin “Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz Darbe teşebbüsünün tarihidir. 15 Temmuz ülkemizin millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. 15 Temmuz bu aziz milletin yeniden dirilişidir. Bizlerde bu ruhun anlamına uygun olarak programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu uğurda can veren Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin de günlüne bir nebzede olsa su serpmenin gayreti içerisindeyiz. Millet olarak yine birliği ve beraberliği sergilememiz gerekiyor. Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun tüm halkımızı programlarımıza bekliyoruz. Daha Büyük ve Güçlü bir ülke olmanın yolu bu birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu vesileyle 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılmasına katkı sunan başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere İhlas Haber Ajansı’na (İHA) ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ‘MİLLETİMİZ ADINI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞTIR’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise “15 Temmuz programlarının ikinci gününde Büyükşehir Belediyemiz ve İhlas Haber Ajansı (İHA)’nın ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu resim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. 15 Temmuzu konu alan bu sergiyi tüm halkımızın gelip görmesini istiyorum. 15 Temmuzda, halk iradesini ortaya koydu. Milletimiz hain darbeye karşı iradesini koymuş ve adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Gazilerimize nice sağlıklı günler diliyorum. 15 Temmuzu unutmamız ve unutturmamız gerekiyor. Bu serginin bu bakımdan çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ana Bina sergi salonunda açılan “Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz Fotoğraf sergisi” bir hafta boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan