Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor, şike olayını UEFA ve FİFA’ya götürecek

Şanlıurfaspor, şike olayını UEFA ve FİFA’ya götürecek

Şanlıurfaspor kulübü yaptığı yazılı açıklamada TFF tarafından verilecek olumsuz karar karşısında Şike olayını UEFA ve FİFA’ya kadar götüreceğini açıkladı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi.”Tüm spor kamuoyunun bildiği üzere 2016-2017 futbol sezonunda ligimizde gerçekleşen şike ve teşvik olayıyla ilgili kamuoyuna bir bilgilendirme zorunluluğu kulübümüzce zaruri hale gelmiştir.
Federasyonun vereceği karar Türk futbol tarihinin belkide en önemli kararı olacaktır. Verilecek olan kararın şike ve teşvik olayını ya kabul edilebilir hale getirecek, yada Türk futbol tarihi bundan sonraki süreçte şike ve teşvik olaylarının konuşulmayacağı temiz sezon olacağı bir ortam oluşturacaktır. Bu nedenle TFF tarafından verilecek karar ile mağduriyetimizin giderileceğini ve takrar TFF 1. Ligde hak ettiğimiz ligde müsabakalara devam edeceğimiz konusunda inancımız tamdır. TFF tarafından verilecek olan karar spor kamuoyunu tatmin etmediği ve vijdanları rahatlatmadığı takdirde, suçluların yeterince cezalandırılmadığı zaman FIFA VE UEFA Nezdinde girişimlerde bulunacağımızı Tüm spor kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan