Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / İddialarına baş kahramanı konuştu: Belgeler bende

İddialarına baş kahramanı konuştu: Belgeler bende

Gaziantep şike iddialarıyla çalkalanıyor. Medyanın önemli bir kısmı gündeme bomba gibi düşen iddialarla ilgili olarak Gaziantepspor’un Urfalı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ı suçluyor.

İddiaların hedefindeki Gaziantep Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal da suskunluğunu bozarak Gaziantepspor’lu yöneticileri suçladı. Sertkal’ın açıklaması şöyle:“Bu bir oyun, Gaziantepspor’u yönetenlerin bir tezgahı. Bunlar Montaj, hepsinin hakkında suç duyurusunda bulundum. Kızıl kardeşler Gaziantep’i birbirine düşürmek istiyorlar. Ben utanılacak veya kirli olabilecek bir şey yapmadım. Ama öyle bir tezgah hazırlanmış ki, izleyince ben bile şaşırdım. Onun için suç duyurusunda bulundum.

ORTALIĞI YAYGARAYA VERİYORLAR

Oyun içinde oyun var. Bu işte Gaziantepspor’u ilgilendiren bir şey yok, ama ortalığı yaygaraya veriyorlar. Sebebi bu şehirde tek takım kalabilmek ve parasal destek alabilmek. Sen takımı o kadar desteğe rağmen düşürmüşsün, o kadar yardım yapılmış işe yaramamış. Büyükşehir Belediyespor büyük mücadele sonrası mucizeyi gerçekleştirip kümede kalmış. Ama bunu sindirememişler ve şimdi takımı küme düşürmek için planlar yapıyorlar. Bu yaptıkları suç, özel hayatın ihlali. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ve hakkımı sonuna kadar arayacağım.

SENARYOYU YAPANLAR HAKKINDA YARGIYA BAŞVURDUM

Bu tapeleri izleyince ben bile inanamadım. Bu senaryoyu yapanlar hakkında yargıya başvurdum. İbrahim ve Mustafa Kızıl’ın tek hedefi bu şehirde kendilerinin tek tabanca olması. Bunun için herşeyi yapacaklar. Ama bu kez şehri kandıramazlar.”

BENİM BELGELERİM ORTALIĞI KARIŞTIRIR

Nizamettin Sertkal, bu arada asıl belgelerin kendisinde olduğunu ileri sürerek; “Ne oyunlar dönüyor, kimler neler yapmış, hepsini biliyorum hepsi de belgeli. Tek amaçları Büyükşehir’i yıpratmak. Urfa’ya tapeler ne amaçla ve kimlere ne karşılığı verilmiş, zamanı gelince hepsini açıklayacağım.”dedi.

Kaynak: Gaziantep27

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan