Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / STK’lar görev dağılımına gitti

STK’lar görev dağılımına gitti

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’daki sivil toplum kuruluşları tarafından “Halkların Huzuru İçin Sivil Tedbirler Çalıştayı”nın ikincisi düzenlendi. Düzenlenen programda STK’lar iş bölümü yaptı. Görev alan STK’lar aldıkları kararları hayata geçirmek için yol haritası belirledi.

 Türkiye ve Şanlıurfa’da Suriyelilere yönelik artan olumsuz bakış açısına yönelik sivil toplum kuruluşları harekete geçti. STK’lar tarafından ikinci çalıştay Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Çalıştaya Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları, Suriye, Irak ve Filistinli STK’lar, kanaat önderleri katıldı.

‘İÇ KARGAŞA VE BİR FİTNE ATEŞİNİ YAKMAK OLAYI VAR’

İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirterek fitne ateşini yakmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini dile getirdi. Gerem, şöyle konuştu:“Türkiye’de gerek ilimizde Suriyeliler üzerine bir iç kargaşa ve bir fitne ateşini yakmak olayı var. Bunları bertaraf etmek için gerek Suriyeli kardeşlerimiz, kanaat önderleri ile gerek Türkiyeli STK Başkan ve kanaat önderleri ile toplantılar yapmak suretiyle neler yapabiliriz, kardeşlerimizin devamı için neler yapabiliriz için bir araya geldik.”

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila STK’lar tarafından düzenlenen 17 maddelik bir taslağın çıktığını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan