Anasayfa / TÜM HABERLER / Darbe girişiminin yıl dönümünde şehit ve gazi yakınları onuruna program

Darbe girişiminin yıl dönümünde şehit ve gazi yakınları onuruna program

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde şehit ve gazi yakınlarına yönelik program düzenlendi.

Nevali Otel’de düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Halil Özcan, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu, valiliğe bağlı kurum müdürleri, çok sayıda şehit ve gazi yakını katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, şehit ve gazi yakınlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi. 15 Temmuz sadece bu milletin değil, dünya nezdinde eşine az rastlanan bir ihanet ürünü olduğunu söyledi. Erin, şöyle konuştu:”Hepinizi saygıyla selamlıyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Allah’tan başka kimseye boyun eğmedik. Şanlıurfa, kahramanlık destanlarına bir yenisini 15 Temmuz da ekledi. Demokrasi nöbetlerinde meydanlarını boş bırakmadı. Şehitler için ölü demeyin, onlar diridirler.”

Konuşmaların ardından Vali Erin, şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan