Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şike cezasız kalmayacak

Şike cezasız kalmayacak

(ŞANLIURFA-RHA) TFF 1.Lig’den düşen Şanlıurfaspor’un Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçen sezon bazı maçlarda şike yaptığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmasının ardından başlayan tartışmalar alevli bir şekilde sürmeye devam ediyor.

Şike konusu öncelikli Şanlıurfa’nın yerel basını tarafından dile getirildi. Tapelerin ve ses kayıtrlarının internette yayınlanmasından sonra ulusal basında da şike olayı geniş yer buldu. Birçok basın mensubu şike konusu üzerine haber yazdı.

MANİSASPOR İDDİALARDA İSİMLERİ GEÇENLER HAKKINDA TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, bir medya kuruluşuna verdiği demeçte Etik Kurulunun suçlu bulması halinde tapelerde adı geçen futbolculara dava açacaklarını ve ödedikleri ücretlerin geri ödenmesinin talep edileceğini söyledi. Mergen, futbolcularla yaptıkları mukavelelerde, “Adı şike olaylarına karışan futbolcuya sözleşmesi kapsamında ödenen tüm meblağ geri alınır” maddesinin bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“İsmail Haktan bizimle 2,5 yıllık sözleşme yaptı. Toplam 1 Milyon 120 bin lira para alacaktı. Soruşturmanın sonucuna göre kendisine bu meblağ kadar tazminat davası açacağız.

Şike olayına karışan Gökhan Sazdağı şu anda bizim futbolcumuz değil. Aynı şekilde soruşturmada aklanamazsa bizde oynadığı süre zarfında aldığı ücretler kadar Gökhan’a da tazminat davası açacağız. Ayrıca bu tapelerde şikeyi yaptırmak isteyen diğer kulüp yetkilileri hakkında da yüklü tazminat davaları açmaya hazırlanıyoruz”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan