Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Vali Erin’den 15 Temmuz Mesajı
????????????????????????????????????

Vali Erin’den 15 Temmuz Mesajı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde Demokrasi ve Milli Birlik mesajı yayımladı.

Vali Erin’in mesajı şöyle:

“Binlerce yıllık köklü tarihimiz, dünyayı titreten birlik ve beraberliğimiz yüz yılı aşkın zamandır düşmanlarımızı rahatsız etmekte, huzurlarını kaçırmaktadır. Devletimizin dik duruşundan, milletimizin birlik ve beraberliğinden, bayrağımızın göklerde dalgalanmasından ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünden rahatsız olanlar;bu ülkeyi ele geçirmek isteyen hainler geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz 2016 tarihinde de iğrenç yüzlerini göstermişlerdir.

Milletimiz var olduğu günden bugüne, Cenab-ı Allah’ın yardımı ve sarsılmaz imanı ile her defasında, canı pahasına da olsa o hainleri püskürtmeyi başarmış, bu toprakları aziz kanlarıyla sulayarak bizlere kutsal bir emanet olan vatan toprağı olarak bırakmışlardır.

Bundan bir yıl önce, 15 Temmuz gecesi de aziz milletimiz dünyada eşi benzeri görülmemiş bir iman ve inançla bedenini tankların önüne siper etmiş, jetlerin ve helikopterlerin ateşine karşı göğsünü açmış, demokrasisine sahip çıkarak ismini altın harflerle tarihe yazdırmıştır.

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın” mısraları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tek sözü karşısında tekrar tecelli ederek, milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu, tüm cihana tekrar göstermiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle; Irk, renk, dil ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberliğinin ebediyete kadar sürmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, bu vesile ile aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan