Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 58 STK’dan ortak basın açıklaması

58 STK’dan ortak basın açıklaması

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliğine bağlı 58 sivil toplum kuruluşu başkanı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir araya geldi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde bir araya gelen STK’lar, ortak bir basın açıklaması yaptı. Yapılan ortak basın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:”Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik, beraberliğini ve milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş Cumhuriyet Hükümetimizin ve domokratik rejimimizi açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe ve devletimizi işgal girişimi yıl dönümünde yeniden en kuvvetli bir bicimde kınıyoruz. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnaf ve sanatkarlarımız nereden ve kimden gelirse gelsin darbelere karşı dim dik ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir. Hiçbir zaman cumhuriyet ve rejim düşmanlarına bu mukaddes topraklarda devletimizi ele geçirme fırsat ve imkanı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugünde her zaman milletimiz, ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. FETÖ ve diğer terör örgütlerine fiilen destek olanlar, bu örgütlerin mensupları, örgütle ilişkisi, alakası ve iltisakı bulunanlar, bağımsız Türk yargısı önünde bir bir hesap vermeye başlamışlardır. Daha güçlü bir Türkiye ve Devlet yapısı için kamu kurum ve kuruluşlarımızdan bunların yandaşları temizlenmiştir. Hain darbe girişiminde 249 şehidimize Allah’tan gani gani rahmet diliyor 2301 gazimize ise Allah’tan şifalar temenni ediyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan