Anasayfa / TÜM HABERLER / Gazi Lisesi Mezunları Derneği’nden 15 Temmuz Mesajı

Gazi Lisesi Mezunları Derneği’nden 15 Temmuz Mesajı

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Gazi OrtaOkulu ve Gazi Lisesi mezunları 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gazi Ortaokulu ve Gazi Lisesi Mezunları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet EKİNCİ Başkanlığında dernek evinde  toplanılarak yapılan basın açıklamasında ;Başkan EKİNCİ :’’Konu vatan olunca,Aziz Milletimizin her türlü aidiyetinden siyasi tercihlerinden sıyrılıp meydanlara koşacağını ön göremeyen akılsızlara verilen en büyük derstir.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun’’ dedi.
Gazi Ortaokulu ve Gazi Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Vekili Mehmet KAKAÇ’da yaptığı konuşmada :’’15 Temmuz gecesi 249 şehidimizin hatıralarına ve ailelerine,2 bin 193 Gazimize, kazandığımız 15 Temmuz Zaferine sahip çıkalım.15 Temmuz yıl dönümü vesilesiyle Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyor ve şükranla anıyoruz. Zalimlerin hem bu dünyada hem de ahirette yaptıklarının hesabını vereceklerine inanıyoruz’’dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan