Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Memur-Sen: 15 Temmuz direniş ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek

Memur-Sen: 15 Temmuz direniş ruhu yolumuzu aydınlatmaya devam edecek

( ŞANLIURFA – RHA ) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sivil toplum kuruluşları, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde basın açıklaması düzenledi.

Ahmet Bahçivan İş Merkezi’nin önünde bir araya gelen STK’lar 15 Temmuz darbe girişimini kınadı. Üyeler ellerine aldıkları pankartlarla tepkilerini ortaya koydu. STK’lar adına açıklama yapan Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, bir yıl önce Fethullahçı Terör Örgütü’nün bu millete boyun eğdirmeye, yönetime el koymaya yeltendiğini hatırlattı. Coşkun,”Bu girişimi bir darbenin yanında bir işgal girişimi olarak değerlendiriyoruz.”dedi.

15 TEMMUZ BİR DİRİLİŞ GECESİDİR

Hain darbe ve işgal girişiminde 8 binden fazla askeri personel, 35 uçak, 37 helikopter, 74 tank,  246 zırhlı araç, 3 askeri gemi ve 4 bine yakın silah bu millete karşı kullanıldığını belirten Coşkun, şöyle konuştu:”Meclis, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Özel Harekât Daire Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT saldırıya uğradı. Genelkurmay, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, TRT ve onlarca kurum işgal edildi. Onlarca kurumun işgalini ise millet engelledi. Darbe girişimi sonucu 250 kahraman kardeşimiz şehit, 2 bin 193kardeşimiz de gazi oldu. 15 Temmuz bize iki şey hatırlatıyor;Birincisi; FETÖ’cü ihanet.İkincisi; kahramanca direniş, vatana sadakat, şehadet ve yeniden diriliş. İhaneti de sadakati de unutmayacağız ve unutturmayacağız. 15 Temmuz bir şehadet geçididir.

 15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ !

Çanakkale’nin kınalı kuzularının, Kafkasların, Sarıkamışların, Yemenlerin hikâyesidir. 15 Temmuz bir şehadet şölenidir! 15 Temmuz bir diriliş gecesidir! 15 Temmuz bir iman manifestosudur! 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız! Maalesef üzerinden bir yıl geçmesine rağmen belli kesimlerin hala 15 Temmuz ihanetinin boyutunun idrakinde olmadığını görüyoruz. Darbe başarılı olsaydı 16 Temmuz sabahı nasıl bir felakete uyanacaklarının farkında değiller. Hiçbir insani, İslamî, ahlaki değer taşımayan bu Bâtınî sapkın örgütlenmenin yapabileceği kötülükler tasavvur ve muhayyilemizi aşar.Darbe başarılı olsaydı Eski Türkiye’nin FETÖ’cü modifikasyonuna uyanacaktık. Darbe geçekleşseydi Türkiye bu darbenin arkasındaki üst aklın oyuncağı haline gelecek, ekonomik olarak da bir sömürü ve yağma ülkesine dönüşecekti.

13 yılda dişimizle tırnağımızla elde ettiğimiz haklarımız elimizden alınacaktı. Darbe girişimi başarılı olsaydı, muhacirler sığınacak bir yurt bulamayacak, mazlumlar kendilerine uzanan yardım elini kaybedecekti.  Bu nedenle darbe ve işgal girişiminin başarılı olmasını canları pahasına önleyen şehitlerimize ve gazilerimize bir vatan borçlu olduğumuzu unutmayalım.

DARBEYİ FETÖ DEĞİL KÜRESEL AKIL PLANLADI !

Hepimiz biliyoruz ki, darbeyi FETÖ değil küresel akıl planladı, FETÖ tetikçiliğini yaptı! Bu üst akıl 15 Temmuz öncesi DAİŞ’ten PKK’ya, FETÖ’den DHKPC’ye, TİKKO’dan Gezicilere bütün kozlarını oynadı. Başaramayınca darbeye yeltendi. Bu ihaneti 27 Mayıs’tan, 12 Eylül’den 28 Şubat ihanetlerinden ayıramayız.Bu darbelerin her biri aynı odakların ayrı taşeronlara verdikleri ihalelerdir. Peki, kim bu üst akıl?  Suriye’de bizim karşımızda hangi aktörler varsa, Irak’ta tezlerimizi kimler çürütmeye, bizi denklemin dışında kimler tutmaya çalışıyorsa, kendileriyle savaştığımız, binlerce evladımızı katleden teröristleri kimler koruyorsa, kimler onlara ülkelerini açıyorsa, kimler onlarla stratejik işbirliği içine giriyorsa bu işgal girişiminin arkasında onlar var. 15 Temmuz darbe girişimi, emperyalistlerin bölgemizde uzun zamandır sergiledikleri kirli oyunların yeni bir perdesidir.

 TERÖR ŞEBEKESİ 15 TEMMUZ’DA YENİLDİ

FETÖ ise bu oyunda senaryonun gereğini yapan bir aktördür. Üst akıl dediğimiz küresel terör şebekesi, küresel faiz lobisi, küresel emperyalist çete 15 Temmuz’da yenildi. Bütün tezleri çöktü. Evet, 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Artık daha güçlü bir Türkiye var. Ama diğer yandan da yeni tuzaklara karşı uyanık olacağız. 15 Temmuz’un ruhunu daima diri tutacağız. İşte bugün 81 ilde aynı anda 15 Temmuz’u anmak için aynı ruhla alanlardayız. Unutmayalım ki, Türkiye ne kadar güçlenirse küresel emperyalizm de o kadar kuduruyor, öfkeleniyor. O halde görev bitmiş değil. 15 Temmuz’da çıktığımız sokaklardan evlerimize dönüp uyumaya kalkarsak bizi uykumuzda boğarlar. Darbeciler şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar.

 249 ŞEHİDİMİZE SAHİP ÇIKALIM

15 Temmuz gecesi ellerimizle yakalayıp adalete teslim ettiğimiz hainler türlü ayak oyunları içindeler.  249 şehidimizin hatıralarına ve ailelerine, 2 bin 193 gazimize, kazandığımız 15 Temmuz zaferine sahip çıkalım. 15 Temmuz’un yıldönümü vesilesiyle şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor ve şükranla anıyoruz. Zalimlerin hem bu dünyada hem de ahirette yaptıklarının hesabını vereceklerine inanıyoruz.”

STK’lar basın açıklamasının ardından 15 Temmuz şehitleri için dua etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan