Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Turan: Tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun

Turan: Tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapan 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından öldürülmesine yönelik İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, açıklama yaptı.

Turan, yaptığı yazılı açıklamada,”Başta şehidimizin ailesi olmak üzere tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun. Hain terör örgütleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. 15 Temmuz Destan’ın kahramanlarını saygı ve minnetle andığımız bu anlamlı günde öğretmenimizin acı haberi bizleri derinden üzmüştür.  Eğitimciler olarak her zaman ülkemizin geleceğini inşa edecek devletini, milletini ve bayrağını seven vatan sever ahlaklı kişiler yetiştirmek en büyük gayemiz olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan