Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa Tek Yürek

Şanlıurfa Tek Yürek

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da Rabia Meydanı’nda düzenlenen anma etkinliklerine binlerce kişi katıldı. Meydana akın eden vatandaşlar, sabaha kadar ‘Demokrasi nöbeti’ tuttu.
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’daki darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle Şanlıurfa’da da Rabia Meydanı’nda anma etkinlikleri düzenlendi. Türk bayraklarıyla donatılan meydana gelen binlerce kişi, polis kontrol noktalarından üst aramalarından geçirildikten sonra alana alındı. Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Jandarma Alay Komutanı Kemal Timuroğlu,Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu,İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,MHP İl Başkanı Mahmut Güneş,STK temsilcileri ve binlerce kişinin katıldığı etkinlikte alanda hep birlikte salaların ardından akşam ve yatsı namazı kılındı. şehitler için Kur-an-ı Kerim okunup dua edildi.
Etkinlikte konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve belediye başkanları birlik ve beraberlik mesajı vererek bu tür darbelerin bir daha yaşanmaması için uyanık olunması gerektiğinin altını çizdiler.Öte yandan,15 Temmuz etkinliği bugün saat 24:00’te sona erecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan