Anasayfa / TÜM HABERLER / Beyazgül’den Şanlıurfalılara Teşekkür

Beyazgül’den Şanlıurfalılara Teşekkür

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 15 temmuz hain darbe girişimi yıl dönümünde bir kez daha Rabia meydanına akın eden ve meydanı dolduran Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Beyazgül;”15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına gelecek nesillere aktarmak adına her yıl bu etkinliği düzenleyeceklerini ifade etti.Şanlıurfa Valiliği,Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile birlikte 15 Temmuz’u Şanlıurfa’ya yakışır bir şekilde andıklarını kaydeden Beyazgül tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti.Şanlıurfalıların 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainlere karşı tek ses tek yürek şer odaklara karşı meydanlara akın ettiğini hainlere karşı dimdik meydanlarda 7’den 77’ye sabahladığını vurgulayan Beyazgül,Şanlı şehir Hazreti İbrahim’in torunları Nemrudilere karşı dik durarak milli iradeye ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı.”Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan