Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Coşkun: Terör faaliyetlerini açık bir dil ve tavırla kınıyor, reddediyoruz

Coşkun: Terör faaliyetlerini açık bir dil ve tavırla kınıyor, reddediyoruz

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapan ve 16 Haziran günü tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından katledilen 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz ile ilgili açıklama yaptı ve saldırıyı kınadı.

Şehit Necmettin öğretmen memleketi Gümüşhane’de toprağa verildi.Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütüne lanet yağdırdı. Coşkun, şunları kaydetti:”Hain, yıkıcı emelleri için on yıllardır acımasız bir şiddetle kan ve ateş kusan, bulduğu her fırsatta maddi manevi varlığımıza saldıran terör örgütü, Necmettin Yılmaz öğretmeni şehit ederek vahşi, kirli, karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Şehit öğretmene Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Eğitimi, var olmanın, ilerlemenin ana dinamiği olarak gören Eğitim-Bir Sen Şanlıurfa şubesi olarak bütün terör faaliyetlerini açık bir dil ve tavırla kınıyor, reddediyoruz. Bu saldırılar millet olarak hayata daha coşkulu bağlanmamızı, daha da kenetlenmemizi engelleyemeyecektir. Özellikle 15 Temmuz ruhunda kaynaşarak, devleti ve milletiyle bütünleşmiş Türkiye, gelecek hayallerini karanlık kurgulara teslim etmeyecek terörle mücadele tüm yurtta hız kesmeden devam edecektir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan