Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü transfer canavarı çıktı
????????????????????????????????????

Karaköprü transfer canavarı çıktı

(ŞANLIURFA-RHA) Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Karaköprü Belediyespor Bergama Belediyespor’dan tecrübeli stoper Gökhan Şahin ve Dersimspor’dan kanat oyuncusu Ahmet Buğrahan Tuncay’la anlaştı.

Bu sene TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfa temsilcisi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçen haftada kadrosuna yeni oyuncular katan Kırmızı Siyahlılar hocanın isteği doğrultusunda ihtiyaç bölgelerine takviye yapmaya devam ediyor.

Yeni transferler Şahin ve Tuncay imzaları attıktan sonra takıma katılarak ilk idmanlarına çıktılar.

30 yaşındaki tecrübeli stoper Gökhan Şahin Ankaragücü altyapısından yetişirken Ankara Demirspor, Ünyespor, Keçiören Sportif, Yozgatspor, Gümüşhanespor, Erzincanspor, Çankırıspor, Bayrampaşa, İstanbulspor, Darıca Gençlerbirliği, Altay ve son olarak Bergama Belediyespor formaları giydi. Şahin TFF 2. Ligde 50 maça çıkarken, TFF 3. Ligde 208 maçta forma giydi.

25 yaşındaki genç kanat oyuncusu Ahmet Buğrahan Tuncay ise Hacettepespor,  Gençlerbirliği, Turanspor, Orhangazi Belediyespor, Keçiörengücü,  Sakaryaspor, Turgutluspor, Tarsus İdmanyurdu ve Dersimspor formaları giydi. Genç futbolcu TFF 2. Ligde 10, TFF 3. Ligde de 108 mücadelede forma giydi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan