Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Şanlıurfalılardan “Beyazgül”e tam destek

Şanlıurfalılardan “Beyazgül”e tam destek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik yapılan çirkin protestoya tepkiler sürüyor. Sosyal medya twitter hesapları üzerinden “YalnızDeğilsinZeynelBaşkan” sözleriyle TAG açan Şanlıurfalılar, Beyazgül’e desteklerini gösterdi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül için kirli eller harekete geçti. Seçildiği günden bu yana, tüm seçimlerden alının akıyla çıkan, başarı üstüne başarı elde eden, memleketinin sorunlarının çözümü için gayret gösteren, dürüst kişiliği, mütevazi tavırları ile teşkilatının ve vatandaşların gönlünde taht kuran Beyazgül’e hemşehrileri sahip çıktı.

“YANINDAYIZ ZEYNEL BAŞKAN”

Şanlıurfa’da AK Parti’nin kapılarını vatandaşlara sonuna kadar açan, partiye kurumsal kimlik kazandıran, vaktinin büyük bir bölümünü halkın sorunlarına Ankara’da çözüm aramak için harcayan Beyazgül’e; belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, teşkilatlar, esnaf ve vatandaşlar sosyal medya hesaplarından ‘’Yanındayız Zeynel Başkan’’ mesajını verdi.

“ŞANLIURFA’YA DÜŞMANLIK EDİYORLAR”

Vatandaşlar, son dönemlerde siyasetçilere yönelik gerçekleştirilen protestoların, kente zarar verdiği görüşünde. Vatandaşlar ‘’Şanlıurfa’ya düşmanlık ediyorlar. Şanlıurfa’da siyaset kurumunu işleyemez hale getirmek istiyorlar. Bu nasıl bir şeydir. İyi o zaman, bundan böyle her işine gelmeyen birilerini organize olarak ayarlasın, insan yuhalatsınlar. Böyle soytarılık mı olur ?. Bu tutum devam ederse Şanlıurfa’da artık Cumhurbaşkanı da gelmez, siyasetçide gelmez, görev de yapamaz. Şanlıurfa’ya karanlık eller uzanıyor. Memleketimizi karıştırmak istiyorlar. Memleketimize uzanan karanlık elleri kırmasını da biliriz. Kimsenin Şanlıurfa’ya düşmanlık etmeye hakkı yok. Buna izin vermeyiz’’ şeklinde tepkilerini dile getirdi.

medyaurfa.com

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan