Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Hurşit Taşçı’da iş sadece imzaya kaldı

Hurşit Taşçı’da iş sadece imzaya kaldı

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfaspor’un yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Kocaeli’deki Kartepe kampı sürüyor. Transferi söz konusu olan bazı oyuncular da kampa çağrılırken, bazılarında ise prensip anlaşmasına varıldı, bazılarında ise iş sadece imzaya kaldı. Prensipte anlaşılan ve sadece imza atması kalan oyuncularından biri  de Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in önerdiği sol bek Hurşit Taşçı…

Son olarak geçen sezon 2. ligden 1. Lige yükselen Ankaragücü’nde şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki oyuncunun bu hafta resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.  Taşdemir eski oyuncusunun bir an imza atmasını ve kampa katılmasını istiyor.

HURŞİT TAŞÇI KİMDİR?

2010’da Amed SF’de Profesyonel olan Ankara/Keçiören doğumlu oyuncu, Ankaragücü’nden önce Keçiören SF, ,Geredespor, Ünyespor, Çatalcaspor ve İstanbulspor takımlarında forma terletti. Geçen sezon Ankaragücü’nün 9 maçında görev aldı, gol atamadı. Ancak Ankaragücü ile şampiyonluk yaşadı.

Hurşit Taşçı, Profesyonellik kariyeri boyunca 3. Ligde 70, 2. ligde 37 maça çıktı. 3. ligde 6, 2. ligde 9 gole adını yazdırdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan