Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Serviste unutulan çocuğun ölümünde ihmal mi bulunuyor ?

Serviste unutulan çocuğun ölümünde ihmal mi bulunuyor ?

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa merkezde bir facia yaşandı. Özel bir kursa ait öğrenci servisinde unutulan çocuğunun hayatını kaybettiği bildirildi. Yaşanan bu ihmale tüm Şanlıurfa halkı tepki gösterirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Şanlıurfa Merkezde faaliyet gösteren özel bir kursun servisinde unutulan çocuk ölü bulundu. Yaşanan akıl almaz olay bu kadarına da pes dedirtti. Özel bir kursun servis şoförü sabah saat 09.00’da minibüsü kursun önüne bıraktı. Saat 15.00’de servis aracının yanına gelen Şoför Mustafa A. aracın arka koltuğunda yatan bir çocuğu fark etti.

‘ÇOCUK, EPİLEPSİ HASTASI’

Çocuğu fark etmesinin ardından aracıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren şoför tedavi altına alınmasını istedi. Doktorların kontrol ettiği çocuğun hayatını kaybettiği anlaşıldı. Hayatını kaybeden çocuğun Epilepsi Hastası Muhammet Sani Ç. Olduğu öğrenildi. Küçük çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Sürücü Mustafa A. gözaltına alındı.

 ‘SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI’

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,”Saat 09.00 sıralarında. Bir servis firması kuran kursu öğrencilerini kursun verileceği yere bırakır. Saat 15.00 de aracını park ettiği yerden alan şoför bir çocuğun yerde araç içinde yattığını görür hastaneye getirir Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı 2012 doğumlu S.a isimli çocuk eks olur.

 ‘TÜM İHTİMALLER ARAŞTIRILIYOR’

Araç sürücüsü Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı MUSTAFA A GÖZALTINDA. Sara hastası olan küçük çocuğun araç içerisinde bayıldığı ve fark edilmediği değerlendiriliyor ancak tüm ihtimaller araştırılıyor.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan