Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Batuhan’ı eski hocası istedi

Batuhan’ı eski hocası istedi

(ŞANLIURFA-RHA) Bir ara Beşiktaş ve Eskişehir kulüplerinde forma giyen ve yıldızı bir anda parlayan Batuhan Karadeniz daha sonra yurtdışı deneyiminden sonra soluğu Şanlıurfaspor’da almıştı. Urfaspor’da parlak bir dönem geçiren yıldız oyuncu adeta küllerinden doğdu. Şanlıurfaspor’la 2018 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Kocaeli/Kartepe kampına katılmayan Batuhan Karadeniz’in Konyaspor’un transfer listesinde olduğu öğrenildi.

Aykut Kocaman ile yolları ayıran ve Mustafa Reşit Akçay ile anlaşan Konyaspor, yeni sezon öncesi forvet hattına bitirici bir isi arıyor. Süper Lig maratonunda santrafor bölgesine alternatif olabilecek bir isim isteyen Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, eski öğrencisi Batuhan Karadeniz’i ısrarla istiyor. Konyaspor yönetimi golcü oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.

URFASPOR NE OLURSA OLSUN BATUHAN’I BIRAKMAK İSTEMİYOR

Konyaspor’un Batuhan için 400 bin Euro’luk teklif yaptığı, Urfaspor yönetimiyle yapılacak son görüşmenin ardından transferin netleştirileceği öğrenildi. Ancak bu sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan ve ilk senesinde tekrar 1.Lig’e çıkmak isteyen Şanlıurfaspor ise Batuhan Karadeniz’i bırakmak istemiyor. Batuhan Karadeniz’in takımda kalıp kalmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Batuhan geçen sezon Şanlıurfaspor formasıyla çıktığı 29 lig ve kupa maçında 11 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan