Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül: Bizlere dizayn vermeye çalışanlar, gereken cevabı aldı

Beyazgül: Bizlere dizayn vermeye çalışanlar, gereken cevabı aldı

(ŞANLIURFA – RHA ) AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül için kirli eller harekete geçti. Seçildiği günden bu yana, tüm seçimlerden alının akıyla çıkan, başarı üstüne başarı elde eden, memleketinin sorunlarının çözümü için gayret gösteren, dürüst kişiliği, mütevazi tavırları ile teşkilatının ve vatandaşların gönlünde taht kuran Beyazgül’e Şanlıurfalılar sahip çıktı. Beyazgül,”Siyaseti dizayn etmeye çalışanlara Urfa halkı geçit vermez.”dedi.

Halkın sorunlarına Ankara’da çözüm aramak için gece gündüz emek veren Beyazgül’e; belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, teşkilatlar, esnaf ve vatandaşlar sosyal medya hesaplarından ‘’Yanındayız Zeynel Başkan’’ mesajını verdi.

‘BİZLERE DİZAYN VERMEYE ÇALIŞANLAR, GEREKEN CEVABI ALDI’

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Urfa Değişim Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, kirli ellerin devreye girdiğine dikkat çekti. Kendilerini dizayn etmeye çalışanların gereken cevabı aldığına dikkat çeken Beyazgül,”O gün birlik ve beraberlik günü idi. Milli birlik ve beraberliğe aykırı bir davranıştı. Hepimizin kabul etmeyeceği bir durum idi. Halkımız bunu gördü. ‘İl Başkanımız Yalnız Değildir’ twitterleri atılmaya başlandı. 20 bin twitter atıldığını gördüm. Çok büyük bir rakam olarak değerlendiriyorum, Şanlıurfa’nın tümünü kapsıyor.

 ‘ASIL MESELE BU MİLLETE LAYIK OLMAK’

Facebook’tan devam ediyor. bu durumu görünce memnun oldum. Bizlere dizayn vermeye çalışanlar, gereken cevabı oldu.İnşallah, bizlere rabbim doğru işleri yapmayı nasip ederse buna layık oluruz. Asıl mesele bu millete layık olmak. Millet, bize ağır bir görev verdi. Düzgün ve dürüst devam et, biz senin arkandayız diyor. Öbür tarafa ayrı bir mesajı var, bize de ayrı mesaj veriyor.”dedi.

‘URFASPOR TARAFI, BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ’

“Protesto olayı oldu. Bu protestocular konusunda Urfaspor tarafları içerisinde birkaç kişi kızmış, Urfaspor taraftarlarını düşündüğüm zaman bu insanların böyle bir şey yapacağı mümkün değildir.” diyen Beyazgül, şöyle konuştu:”Bunlar çok sevdiğim ve fedakar insanlardır. Ceblerinde paraları olmaz, son paralarıyla giderler maç bileti alırlar. Yeme ve içme hesaplarını bile yapmazlar. Fedekar insanların böyle bir şey yapması mümkün değil. Bunlar beni seviyor, ben onları seviyorum. 3-4 tane provakatorün bir yaptığı bir iş. Kulağına ya yanlış bir şey anlatılmıştır ya da başkan şunu yaptı, bunu yaptı tarzında. O zaman geride bir adam vardır. Ben bunu hak edecek ne yaptım, keşke yüzümüze söyleseler. Hatalarımız olabilir, gelip yüzümüze söylesinler. Ama çirkin şeylere bulaşmasınlar.

‘SİYASET, URFA’DA MEYDANLARDA DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR’

Siyaset, meydanlarda dizayn edilebilir mi? Biz bunu çok gördük. Urfa halkı duvarın arkasındakini görüyor. İğne deliğinden dünyayı seyreden insanlar bunlar. 20 bin twitt attığın zaman tabloyu görebiliyorsun. Hepsi basiretli insanlar. Gençler, 3-4 gün sonra yaptıkları yanlışı anlayacak, keşke biz bu hatayı yapmasaydık. Bunların üzüldüğünü görüyorum. Urfa’yı tanımayanlar bunu yapar ancak. Urfa, yatırım almaya başladı, geleceğine sahip çıkmaya başladı. Urfa halkı, Urfa’yı terk etmemekte kararlı. Doğu’da birtakım şehirler terk edildi. Şu aşamada orada düzen sağlanamıyor. Bu oyunu oynayanlar, şunu gördüler ki bu oyun tutmadı. Geri kendilerine döndü.

‘HERKES KİMİN NE YAPTIĞINI İYİ GÖRDÜ’

Urfa, yatırımlar anlamında çok büyük bir yatırım almaya başladı.Kim ne yaptı bunlara, mevcut ekiple yaptılar bunlar. Bakan Faruk Çelik Bey ve milletvekillerimizle birlikte bir ekip içerisindeyiz. Belediyelerimiz çalışıyor. Şanlıurfa, nereye gidiyor? Urfa, çok güçlü bir noktaya geldi. Cumhurbaşkanı, Ankara siyasetinin gözbebeği olan bir şehir haline geldi. Siyaseten durumumuz bu. Birlik ve beraberlik Şanlıurfa’yı 1. lige çıkaracaktır. Bunu nasıl bozarınızın içerisine girmişler. Urfa’ya kötülük yapıyorlar. Orada yapılan karışıklık, gençlerimizin geleceğinde bir kaygı oluşturmuyor mu? Çatışma ve kavganın olduğu bir yerde mutluluk olabilir mi? olamaz.”

‘URFA HALKI BUNU GÖRDÜ, GEÇİT VERMEDİ’

Kirli ellere en güzel cevabı Şanlıurfalıların verdiğini belirten Beyazgül, şunları söyledi:”Sosyal ve normal medyadan tepkisini ortaya koydu. Bu hesabı yapanlar, kendi başlarına düştü. Urfa halkı sağlam bir set çekti buna, kabullenmedi. Bir kısımın kirli emelleri varsa, ‘ellerini geri çek’ dedi Urfalılar. Hesabını bu halka göre yap. Bu halk bu yerlere kolay gelmemiştir. Terörün en azgın zamanlarında bile Urfa, huzuru korumuştur. Sen bu halkı tanımıyorsan, halk sana kendisini tanıtıyor.”

‘SİYASETİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞANLARA URFA HALKI GEÇİT VERMEZ’

Urfa halkını iyi tanımaları gerektiğini söylemek istiyorum. Urfa halkı bunlara geçit vermedi, bugünde müsaade etmeyecek. Herkes, normal bir vatandaş olmayı kabul etsin. Ayrıcalık istemesin. Benim gariban ve üst insan arasında ne fark var ki? Ayrıcalıklı bir toplum olmamıza gerek var mı ki? Biz işimizi, ticaretimizi, her şeyimizi namuslu yapan bir şehiriz. Bizim sohbet ortamlarında hangi mevkide bulunduğuna kim bakıyor ki? Sıra geleneği olan bir şehiriz. Sonda gelen kapının yanında oturuyor. Farklı ve ayrıcalıklı bir insan olmak istiyorsan Urfa halkı buna müsaade etmez. Bazı protokol kuralları vardır, uymak noktasında mecburiyet vardır; ama hiçbirimizin hiçbirimizden bir farkımız yok. Hepimiz Allah’ın kullarıyız. Birbirimizi seven insanlarız. Önde ve arkada olmamızın hiçbir kıymeti yok. Siyaset, ancak sevgiyle yapılır. Ağır bir yüktür. Muhtaçlara yardım etmek temel hedefimiz. Şanlıurfa halkının doğrular üzerinde yürüyeceğine inancım tamdır. Şanlıurfa, her zaman gerekli desteği göstermiştir, bundan sonrada gösterecektir.”

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan