Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Motosiklet yine can aldı

Motosiklet yine can aldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’da motosikletlere duyulan ilgi artarken, bu ilgiyle beraber motosikletler yüzünden yitirdiğimiz canlarında sayısında son zamanlarda ciddi artışlar oldu.

Olay dün Eyyübiye ilçesinin Eyyüp Peygamber Caddesi’nde meydana geldi. Cadde de çok hızlı seyrettiği söylenen motosikletli gencin karşısına bir dondurma kamyonu çıktı. Hızı çok yüksek olan genç fren yapsa da kamyona çarpmaktan kurtulamadı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan 18 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ambulansla gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gencin ölüm haberini alan yakınları ise olay yerine gelince perişan oldu, fenalık geçirdi. Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlar ise, “Daha çok can gidecek bu motosiklet yüzünden, bir an önce bunlar bir çözüm bulmak gerekir” diyerek yetkililere seslendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan