Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’da “15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz” adlı Panel düzenlendi

Urfa’da “15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz” adlı Panel düzenlendi

( ŞANLIURFA – RHA ) 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından “15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz” adlı panel düzenlendi.

Milli Eğitim Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen panele; Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Sgk İl Müdürü İsmail Ünlü, Şehit Aileri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz,Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve Kuran Kursu Öğreticileri katıldı.

Panel Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Ulu Camii İmam–Hatibi Fatih Kahvecibaşı’ nın Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından 15 Temmuz darbe girişimini anlatan bir sinevizyon gösterime sunuldu.

Panel, Suriyeli 3 kız çocuğunun seslendirdiği türkü ile devam etti.

Panele konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve Şehit Mustafa Direkli’nin Akrabası Avukat İsa Direkli “15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz” ‘ konusunda görüşlerini dile getirdi.

Panel, verilen yemek ile son buldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan