Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Hastaneye Dicle EDAŞ engeli çıktı

Hastaneye Dicle EDAŞ engeli çıktı

( ŞANLIURFA – RHA ) Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi OSM Hastanesi’nin kapanmasıyla birlikte ek binasını orada faaliyete koydu. Ek binanın faaliyete girmesiyle beraber Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hem hasta yük azaldı hem bakılan hasta sayısında da artış oldu.

ÜÇ BELEDİYENİN DESTEĞİYLE SERVİSLER YENİLENDİ

Ek bina sayesinde hasta yükü biraz olsun azalan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi hızla kendini yenilemeye ve bünyesindeki bölümleri arttırmaya devam ediyor.. Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ve Eyyübiye Belediyeleri’nin de destekleriyle yenilenen servisler için dün açılış töreni düzenlendi. Hatırlanacağı üzere önceki Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın önderliğinde bazı hayırsever vatandaşların da desteğiyle hastanenin birkaç bölümü restore edilmiş ve halkın hizmetine sunulmuştu.

4 SERVİS YENİLENDİ

Hastane yetkilileri, yenilenen servileri Üroloji, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi ve Genel servisler olarak açıkladı.Uzun vadede Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde bir yeni Poliklinik binası yapılması planlanıyor.

BAĞIMSIZ ELEKTRİK HATTI İÇİN DİCLE EDAŞ’IN İKNA EDİLMESİ GEREKİYOR

Servisler yenilendi ve halkın hizmetine sunuldu sunulmasına ama bu seferde hastaneye Dicle EDAŞ engeli çıktı.Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin elektrikle alakalı sorunları henüz kesin çözüme kavuşmuş değil. Elektrik şebeke sorununun halledilmesi için Dicle EDAŞ’ın ikna edilip mevcut şebekeden bağımsız ayrı bir hat çekilmesi gerekiyor. İlerleyen günlerde Dicle EDAŞ’ın ikna edilip edilmeyeceği veya bağımsız bir elektrik hattının çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan