Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor Başkanı Yetim’den teşekkür

Şanlıurfaspor Başkanı Yetim’den teşekkür

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, şike sürecinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve il teşkilatına teşekkür etti.

Bakanlığa getirilir getirilmez ilk iş olarak Şanlıurfaspor ile ilgilenen Bakan Fakıbaba’nın Şanlıurfaspor’a olan ilgisinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Yetim,“Şike sürecinde takımımız ile yakından ilgilenen ve ilk icraat olarak Şanlıurfaspor’u gören sayın Fakıbaba’ya Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulum olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca, tüm milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat Çiftçi’ye Eyyübiye belediye başkanımız Mehmet Ekinci’ye, Haliliye Belediye başkanımız Fevzi Demirkol’a, Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli’ye, İl başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e de kulüp olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULUM ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ’

Tüm kurum amirleri ve siyasetçilerin takıma sahip çıkmalarına teşekkür eden Yetim, “Sayın Fakıbaba yönetimizi yalnız bırakmayarak federasyona çıkartma yaptı ve Şanlıurfaspor’un yalnız olmadığını göstermiştir. Bakanımızın yanı sıra tüm milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat Çiftçi’ye, ilçe belediye başkanlarımıza ve il başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e Şanlıurfaspor’un yalnız olmadığını tüm Türkiye’ye göstermelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Dün yapılan devir teslim töreni öncesi sayın Fakıbaba’nın ilk iş olarak Şanlıurfaspor’a sahip çıkması bizi mutlu etti ve gururlandırdı. Öncelikle de sayın bakanımızın takıma sahip çıkması bizi ve spor camiasını mutlu etmiş ve sevindirmiştir. Kendilerinize şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımızı sunuyoruz.”sözlerine ekledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan