Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’a teknik direktör dayanmıyor

Şanlıurfaspor’a teknik direktör dayanmıyor

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfaspor son 5 sezonda 15 teknik adam değişikliği yaparak bu alanda rekoru elinde bulunduruyor.

TFF 1. Lig’e 5 sezon önce Mustafa Kemal Kılıç ile başlayan sarı-yeşilli ekipte, sırasıyla Bahri Kaya, Raşit Çetiner, Ömer Can Göksu, Reha Kapsal, Hüseyin Dağ (3 kez), Cihat Arslan, Osman Özköylü, Engin Korukır, Tugay Kerimoğlu, Erhan Altın, Ünal Karaman,Mustafa Kemal Kılıç ve son olarak da Ogün Temizkanoğlu görev aldı.2017-2018 sezonunda Spor Toto 2.Ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor,Ankaragücü’nü Şampiyon yapan ve büyük umutlarla takımın başına getirilen İsmet Taşdemir ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran sarı yeşili ekipte teknik direktörlük görevine gelecek hoca da merak edilen konular arasında.

REKOR ŞANLIURFASPOR’DA

Son 5 sezonda 15 teknik adamla çalışan Şanlıurfaspor’da yıllık 3 teknik adamla çalışma ortalaması ile Gençlerbirliği’ni neredeyse ikiye katladı. 81 yaşında hayatını kaybeden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav böylece, 37 yıllık başkanlık döneminde 62 Teknik adamla çalışırken Gençlerbirliği’nde Teknik Direktörlerle yılda 1.67 ortalama rekorunu ikiye katladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan