Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor’un teknik direktörü bugün belli oluyor

Urfaspor’un teknik direktörü bugün belli oluyor

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfaspor’da teknik direktör çıkmazı hala devam ediyor.

Öyle ki her iki ayda bir teknik direktör değiştirmesiyle gündeme gelen ve futbolseverler arasında “teknik direktör canavarı” olarak adlandırılan Şanlıurfaspor bir kez daha teknik direktörü ile yollarını ayırdı. Şanlıurfaspor Spor Toto 2.Lig’e düştükten sonra yeni sezon için Ankaragücü’nü şampiyon yapan İsmet Taşdemir ile anlaşmıştı. Yaklaşık bir aydır takımın başında bulunan İsmet Taşdemir ile dün gece aniden alınan bir kararla yollar ayrıldı. Kamuoyunda şok etkisi yaratan olayda İsmet hocanın neden gönderildiği hala netlik kazanmış değil.

İsmet Taşdemir ile yollar ayrıldı ayrılmasına ama önemli olan bundan sonra Urfaspor’u kim çalıştıracak?

Ruha Haber Ajansı’nın kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre Sarı Yeşillilerin teknik direktörü bugün içinde belli olacak. Kulüp Şu an da teknik direktörlük için iki isimle temas halinde…Bu isimlerden birisi daha önce de gündeme gelen Coşkun Demirbakan ve Yücel İldiz…Ancak iki isimden en ağır basanı Yücel İldiz. Ancak Yücel hoca şu anda Eskişehirspor ile görüşmelerini sürdürüyor. İldiz Eskişehirspor ile anlaşamazsa Şanlıurfaspor’un yeni hocası olmuş olacak. İldiz’den olumlu sonuç alınmazsa oklar Coşkun Demirbakan’a çevrilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan