Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül: Kongrelerde Cumhurbaşkanımız hariç herkes değişebilir

Beyazgül: Kongrelerde Cumhurbaşkanımız hariç herkes değişebilir

( ŞANLIURFA – RHA ) Ak Parti’de kongre tarihleri belli oldu. İlçe kongrelerinin 19 Ağustos – 12 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklanırken il kongrelerinin de 25 Kasım – 28 Şubat (2018) yapılacağı duyuruldu. İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,” Ak Parti’de yeni ilkeler oluşacak. Geçmişte de vardı. 3 dönem yapan bir daha olamıyor şeklinde kurallar bulunuyor. Cumhurbaşkanımız hariç herkes değişebilir.”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, il ve ilçe kongrelerine yönelik Ruha Haber Ajansı’na değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hariç herkesin değişebileceğine dikkat çeken Beyazgül,”Ak Parti kurumsal bir partidir, büyük bir partidir. Bu süreç içerisinde ilçe başkanlarımızın, teşkilatımızın kim ne derse desin Urfa halkının önemli desteği bulunuyor; ama verilen görevleri zamanında, layıkıyla yerine getirdiğinin şahidiyim. Genel merkezimize bunu ifade ettim. Şimdi de Cumhurbaşkanımızın ağzından ‘Metal Yorgunluğu’ dile getirildi. ‘Metal Yorgunluğu’ konusunda da Mustafa Ataş başkanımız şunları söyledi: Cumhurbaşkanımız hariç herkes değişebilir. Hepimizin bu duruma razı olması gerekiyor. Ak Parti’nin kaderin vatandaşın kaderiyle özdeş hale gelmiştir. Milletin kaderiyle vatandaşın kaderi özdeş hale gelmiştir. Bir fedakarlık gerekiyorsa, hepimiz o fedakarlığı yapmaya hazır halde olmalıyız. Bu mümkündür, kimse demesin ki görevini iyi yapmadı, böyledir anlamına gelmesin.”dedi.

 ‘METAL YORGUNLUK’

“2019 seçimleri çok önemli bir seçimdir.” diyen Beyazgül, şöyle konuştu:”100 yıllık siyasi hayatımızda önemli bir değişim olacak. Ak Parti’nin buna çok iyi hazırlanması gerekiyor. Metal yorgunluğu derken ben şunu da çıkarıyorum: Kongrelerde seçilecek insanları ben boş bırakmayacağım. Gece gündüz çalışacaklar. O yüzden bu konuyu, metal yorgunluğunu dile getirdi. Ak Parti’de yeni ilkeler oluşacak. Geçmişte de vardı. 3 dönem yapan bir daha olamıyor şeklinde kurallar bulunuyor.  Bu kurallar uygulandığı zaman birtakım insanlar olmayacak; ama biz yine bu insanları başımızın üstünde tutacağız. Türkiye genelinde sayısal olarak olamayacağı konusu dile getirilmeye başladı. Bu demek değildir ki görevlerini yapmadılar. Ak Parti’nin başarısı ortada. Urfa’daki mitingleri beraber yaşadık. Arkadaşlarımızın her biri ayrı ayrı görevlerini yerine getirdi.

‘HALKIMIZIN BÜYÜK  DESTEĞİYLE ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİK’

Kongreler 17’sinden sonra başlayacak. Bu dönemde genel merkezin çalışma programı gönderildi. Bu program dahilinde biz devam edeceğiz. Bütün ilçe kongreleri bittikten sonra il kongrelerine geçilecek. İnşallah hem Şanlıurfa’mız için hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan