Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / TOKİ işi abartınca evler elinde kaldı ..

TOKİ işi abartınca evler elinde kaldı ..

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın yeni yerleşim merkezlerinden TOKİ’de evler vatandaşın tercih noktasından çıktı. Fahiş fiyatlarla satışa sunulan evlere şehir sakinleri talep göstermezken 919 konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı bildirildi.

919 KONUT SATIŞA SUNULACAK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ)  Maşuk 4.Bölge 1.ve 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 418 3+1 konut ve 501 adet 4+1 konut olmak üzere toplam 919 konut için ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı açıklandı.

 BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

Maşuk 4.Bölge 1.ve 2.Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Şanlıurfa İpekyolu Şubesi olacak.  Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01/08/2017 – 29/12/2017tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

ALACAKLARA 3 SEÇENEK

TOKİ satışı yapılacak konutların ödemeleri için 3 farklı seçenek sunacak. 3+1 konutların fiyatları ödenecek katı, peşinatı ve vadesine göre, KDV hariç,  169 bin lirayla 221 bin lira arasında değişiyor.  Açıklanan Alternatiflere göre en düşük taksit bin 62 lira. 4+1 konutların satış bedelleri 199 bin liradan başlayıp 235 bin liraya kadar çıkıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan