Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Fakıbaba: Biz takım oyununu oynamak zorundayız

Bakan Fakıbaba: Biz takım oyununu oynamak zorundayız

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bakanlık görevinin tevdi edilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Şanlıurfa’ya yaptı. Fakıbaba,” Sadece bir Fakıbaba yok, bir takımdır. Biz takım oyununu oynamak zorundayız. Urfa’da bunu yapacağız. Her ay Şanlıurfa’da olacağım.”dedi.

Yapılan kabine değişikliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’ya geldi. Fakıbaba, GAP Havalimanında kamu kurum amirleri, bürokratlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Bakan Fakıbaba, daha sonra tebrikleri kabul edeceği Hacı Bekir Sofrası’na geçti.

SADECE BİR FAKIBABA YOK, BU BİR TAKIMDIR

Bakan Fakıbaba, salondakilere seslendi. Fakıbaba,”Allah’ın izniyle Şanlıurfa’da güzel şeyler olacaktır. Problemlerimizi milletvekili arkadaşlarım, vali ve İl başkanı ve belediye başkanlarımızla üstesinden geleceğiz. Zamana ihtiyacımız var, zaman çok önemli. Yalan yok, Allah şahittir yalan yok. Mazlumun hakkına tenüzzül eden namerttir arkadaşlar. El ele vererek milletvekili arkadaşlarım, il ve ilçe başkanları, valimizle birlikte Şanlıurfa halkına layık olacağız. İnşallah her ay bundan sonra Şanlıurfa’da olacağım. Bu şehrin sadece bakanı yok, milletvekili arkadaşlarım da bakandır. Allah’ın izniyle en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Buna inanıyorum. Belediye başkanımız, valimiz, il ve belediye başkanımız beraber bu bir ekip oyunudur. Sadece bir Fakıbaba yok, bir takımdır. Biz takım oyununu oynamak zorundayız. Urfa’da bunu yapacağız. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın sizlere çok selamı bulunuyor. Onlara layık olmaya çalışacağız. Mazlumun yanında olacağız. Ak Parti hükümeti olarak, halk olarak el ele vereceğiz. Ben değil, biz varız. Güzel şeyler yapacağız, yanınızda olacağız. Sizin hizmetkarınız olacağız.”şeklinde konuştu.

Fakıbaba, konuşmalarından ardından vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan