Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor, kamp çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfaspor, kamp çalışmalarını sürdürüyor

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfaspor’da sezon başı hazırlık kampı Erzurum’da devam ediyor. İlk etap Kocaeli Kartepe kampını tamamladıktan sonra 2. Etap için Erzurum Palandöken mevkiinde kampa giren sarı yeşilli ekip çalışmalarını burada sürdürüyor.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayırdıktan sonra Erzurum kampında takımın başında alt yapılar sorumlusu İhsan Karabulut ve ekibi çıktı.
Çalışmaların günde çift idman ile devam ettiği sarı yeşilli ekibin kafilesinde şu isimler yer alıyor. Fatih Kaldan, Alperen Güner, İzzet Yıldırım, Şaban Özel, Mehmet Taşçı, Nuri Terliksiz, Cenk Özbey, Oğuzhan Türk, Ozan Sol, Halil Köçer, Rıdvan Bingöl, İbrahim Halil Durmuş, Hüseyin Kala, Emircan Sayar, Artun Akçakın ve Abdullah Halman.

Ali Tandoğan bugün başlıyor

Kamp çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör olarak göreve getirilen Ali Tandoğan bugün Erzurum kampına katılarak takımın başına geçecek.
Kamp programı Sarı Yeşilli ekibin Erzurum kampı 3 Ağustos Perşembe günü sona erecek. 2 günlük iznin ardından Bolu Dorukkaya’ya toplanacak olan takım 18 Ağustos tarihine kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Öte yandan sarı yeşilli ekip Erzurum kampı sonunda 2 Bolu kampında ise 3 veya 4 hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçı programı daha sonra kamuoyuna açıklanacak.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan