Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Şanlıurfa’ya ünlü oyuncular akın ediyor

Şanlıurfa’ya ünlü oyuncular akın ediyor

( ŞANLIURFA – RHA ) S-Har isimli romantik sinema filminin çalışmaları tamamlandı. Gökçe Picture tarafından yapılacak olan filmin çekimleri tarihin medeniyetin şehri Şanlıurfa’da yapılacağı bildirildi.

Yapılacak olan filmin çekimlerine 7 Ağustos tarihinde başlanacağı bildirildi. Filmin yapımcıları Oğuzhan Müezzino ve Gökçe Taylan Müezzino İstanbul’daki cast çalışmalarını da tamamladı.

Şanlıurfa’daki çalışmaları yardımcı asistan Efkan Öztekin Onur durak tamamladı Hanımın Çiftliği ve Hatırla Sevgili isimli filmlerinin yönetmenliğini yapan Cemile Kırmızı Karadaş Har filminin yönetmenliğini yapacak. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Asmalı Konak filmine damgasını vuran Refik Çakar üstlendi… Filmin senaryosu Esen Ali Bilen tarafından yazıldı. Film oynayacak isimlerden biri de Ekmek Teknesi ile kalplerde taht kuran ve Lan Jale karakterine can veren Esin Civangil Gökhan keser Urfa’da yalçın bayat gibi Türkiye’nin en iyi reji ve oyuncu kadrosunu sahip olan Har isimli filminin oyuncu ve teknik kadrosu Salı akşamı Urfa’da olacaklar oyuncu seçmeleri ise elçi konağı butik otelde olacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan