Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Türkiye Hemofili Derneği, Şanlıurfa’da seminer verdi

Türkiye Hemofili Derneği, Şanlıurfa’da seminer verdi

( ŞANLIURFA – RHA) Türkiye Hemofili Derneği (TrHD) ve Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Şanlıurfa İli Hemofili Eğitim Semineri Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleşti.

Bilimsel Güncelleme- Hemofilide Nihai Bilgiler eğitim seminerinin açılış konuşmasını Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Faruk Günak gerçekleştirdi. Konuşmacı olarak da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi  Onkoloji Enstitüsü öğretim üyesi ve Türkiye Hemofili Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Zülfikar ile Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Kliniğinden Uzm. Dr. Başak Şenol katıldı.

Katılımcılara Uzm. Dr. Başak Şenol tarafından Hemofilinin tanı ve tedavisi konusunda bilgiler verildi. Ardından Prof. Dr. Bülent Zülfikar geçmişten günümüze hemofililerin sorun ve çözüm önerilerini anlattı. Ayrıca Zülfikar, hemofili de son gelişmeler mevcut yeni tedaviler ve gen nakli hakkında bilgi verdi. Programda ayrıca bölgemizde mevcut olan sorunlar tartışılmış ve bunlar için karşılıklı çözüm önerileri sunulmuştur.

Başhekim Günak, konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan