Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yanmaz: Siyaseti yaparken bir makam ve mevki beklentisi içerisinde olmuyoruz

Yanmaz: Siyaseti yaparken bir makam ve mevki beklentisi içerisinde olmuyoruz

( ŞANLIURFA – RHA ) Saadet Partisi Şanlıurfa il teşkilatı, kongre sürecini sürdürüyor. Yaşanan bu süreç ile ilgili  Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz ve Eyyübiye İlçe Başkanı Hüseyin Dolap, değerlendirmelerde bulundu. Yanmaz,”Siyaseti yaparken bir makam ve mevki beklentisi içerisinde olmuyoruz.”dedi.

ilçe ve ilçelerdeki yapılandırmaları sürdürdüklerini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz, şöyle konuştu:”Uzun bir süredir durağınlık vardı. Kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hepsi elinden geleni yapıyor. İl Başkanlığına getirilmemizle birlikte teşkilatlarımızı oluşturmayı sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın dava için mücadele etmeleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Hüseyin arkadaşımız davayı, ideali, sürekli dava için çalışmaya devam etmesi, bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Eyyübiye ilçemizin kongresini gerçekleştirdik.

KATKIDA BULUNMAK TEMEL HEDEFİMİZ

Allah izin verirse Ağustos ayında Haliliye ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz daha sonra da Karaköprü ilçemizin.  İl merkezi ve ilçeleri güçlendirdikten sonra varoş ilçelere yöneleceğiz, oraları yapılandırmaya çalışacağız. Temel gayemiz Güneydoğu ve Doğu Anadolu yaşananları güzel bir dille anlat. Siyaseti yaparken bir makam ve mevki beklentisi içerisinde olmuyoruz. Katkıda bulunmak temel hedefimiz, inanıyoruz buna. Mükafatını cenabı haktan talep ediyoruz. İnşallah muvaffak olacağız.

SAADET PARTİSİNE KATILIMLAR

Şanlıurfa’da ciddi bir muhalefet boşluğu bulunuyor. Yerelde de çok ciddi bir boşluk var. Yerel yöneticiler bilbort, sosyal medya, televizyonlarla adeta şov yapıyorlar. Sahada bir şey yok. Belediyeler dedikoduyla kaybolmuş durumda bulunuyor. Muhalifler olarak bunların yanlış yaptığını anlatmak, kendilerine çekidüzen vermesini, kendilerini tenkit etmelerini kamuoyuna duyurulması gerekir ki Urfa’da kendilerine çekidüzen versinler. Cumhurbaşkanı Erdoğan da metal yorgunluğu var demişti. Daha öteye gitti, metalını çürüdüğünü, artık mukavemet gücünün kalmadığını, içten içe bulunuyor. Ülkenin muhalefet boşluğunu milli görüşün doldurması gerekiyor.”

DOLAP: İLK KIVILCIMI EYYÜBİYE’DEN BAŞLATACAĞIZ

Saadet Partisi Eyyübiye İlçe teşkilatına Hüseyin Dolap, yeni bir kıvılcım ve oluşum oluşturma adına göreve talip olduklarını belirtti. Dolap,”İlk kıvılcımı Eyyübiye’den başlatacağız. ilk önce il merkezinden bütün ilçelere yayılacak. Bütün gayretimizi göstereceğiz inşallah. Sahada yerel yönetimler yoklar. Yanlış yaptıklarını anlatmak adına, çalışmalar yürüteceğiz.Hakkımızda hayırlısı, yeni siyasetçiyiz.Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan