Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Baydilli: Karaköprü’yü Müze Şehir Yapacağız

Baydilli: Karaköprü’yü Müze Şehir Yapacağız

( ŞANLIURFA – RHA ) Marka Belediyeler Dergisi tarafından düzenlenen ‘Marka Projeler, Marka Belediyeler’ ödül töreninde başarılı projelere ödülleri verildi. Törende Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği Engelli Koordinasyon Merkezi ile Karaköprü Belediyesi’nin ‘Oyun ve Oyuncak Müzesi’ ödüllere layık görüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete sunulan Türkiye’nin en büyük engelli koordinasyon merkezi, Marka Belediyeler Dergisi tarafından düzenlenen ‘Marka Projeler, Marka Belediyeler’ yarışmasında ödüle layık görüldü.
Başkent Ankara’da düzenlenen törende ödülü Şanlıurfa halkı adına aldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Engelli Koordinasyon Merkezimiz Şanlıurfa için önemli bir projeydi. 10 bin metrekare kapalı alanda 48 bin engelli kardeşimizi bir araya getirerek onlara yönelik her türlü sportif faaliyetin yanı sıra mesleki ve sanatsal eğitim çalışmalarının yer aldığı güzel bir mekan oluşturduk. Biz, her zaman diyoruz; Şanlıurfa marka bir şehirdir. Marka şehre de marka projeler yakışır. Bu anlamda da bizleri ödüle layık gören Marka Belediyeler Dergisi ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.

BİR ÖDÜL DE KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ’NE

Törende ayrıca Karaköprü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Şanlıurfa’da bir ilk olacak olan Oyun ve Oyuncak Müzesi de ödüle layık görüldü.

Ödülü alan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı değerlendirmesinde Karaköprü’de sosyal hayata yönelik bir çok yenilikçi çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Başkan Baydilli, “Biz, Karaköprü’de hayatın her alanında vatandaşımızın yanındayız. Belediyeciliği alt ve üstyapıdan ibaret olarak görmüyor, sosyal projelerle daha da yaşanabilir bir Karaköprü için var gücümüzle çalışıyoruz. Ödüle layık görüldüğümüz için de mutluyuz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan