Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ali Tandoğan’dan özel açıklamalar! “Şanlıurfaspor’u bir üst lige…”

Ali Tandoğan’dan özel açıklamalar! “Şanlıurfaspor’u bir üst lige…”

Şanlıurfaspor’un yeni Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Radyospor’da yayınlanan Spor Forum programında Eyüp Yıldız ve Salim Manav’a konuştu.

İşte Tandoğan’ın açıklamalardan önemli satır başları:

‘Şanlıurfaspor’u bir üst lige…’

“Takımın büyüğü küçüğü olmaz. TFF 1. Lig’de devamlılığı sağlamak istiyordum. Şanlıurfaspor takımından güzel teklif geldi. Geçen yıl aynı ligde olması şehrin potansiyeli ve taraftar kitlesinin oluşu buraya gelmemde etkili oldu. Oturduk konuştuk, anlaştık. İnşallah istediğimiz kadroyu oluşturursak Şanlıurfa’yı bir üst lige çıkartırız”

‘Şehrin beklentisi çok yüksek’

“Bir üst ligde oynamak için bir tık daha kaliteli oyuncuları almak lazım. Şike ile alakalı Şanlıurfa yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruları var. Bunlara onlar bakıyor. Bu konuda şehrın beklentisi çok yüksek. Ortada bir gerçek varsa istenilen şeyler oluşacaktır diye düşünüyorum”

Orkan Çınarı transferi!

“Orkan Çınar genç futbolcu, sonuçta geleceği açısından Beşiktaş’a transfer edildi. Uzun vadeli düşünürsek beklentileri karşılayacak bir oyuncu. Beşiktaş scout ekibi izlemiş kararı vermişler”

Kaynak : Ajansspor

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan