Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Merdivenler yürümedi; vatandaşlar tepki gösterdi

Merdivenler yürümedi; vatandaşlar tepki gösterdi

(ŞANLIURFA-RHA) Ali Şelli Parkı’nda yapılan üst geçidin yürüyen merdivenlerinin çalıştırılmaması vatandaşlardan tepki topladı. Merdivenleri çalıştırılmayan üst geçidin 50 metre yakınında bulunan yaya geçidi de ilginç manzaraya neden oluyor.

Şanlıurfa’da vatandaşların en fazla şikayet ettiği konularından biri, üst geçitlerin engelli ve yaşlılara uygun olmaması. Nevali Otel ile Ali Şelli Parkı arasında bulunan üst geçit de yaşlıların durumu göz önüne alınarak yapılmasına rağmen yine şikayet konusu oldu. Asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak yapılan üst geçidin bir süre sonra asansörü çalışmazken, merdivenleri de yürümez oldu.

Vatandaşlar, modern olarak yapılan üst geçidin yürüyen merdivenlerinin çalıştırılmamasına tepki gösterdi. Diğer üst geçitleri gibi demir yığınından farkı kalmayan üst geçidin bulunduğu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Bu üst geçidi yapandan Allah razı olsun ancak kasten çalıştırmayanları da Allaha havale ediyoruz.” diyerek tepki gösterdi.

ÜST GEÇİT BOŞUNA MI YAPILDI?

Merdivenlerinin yürütülmediği üst geçit, sadece tepki toplamakla kalmıyor, hemen yanında yaya geçidinin bulunması da dikkat çekiyor. En işlek caddelerden biri olan bu alanda üst geçidin yaklaşık 50 metre yakınında üst geçidin bulunmasına rağmen binlerce kişi araçların arasından karşıya geçiyor. Hiç kimsenin üst geçitten geçmeyip cadde üzerinden karşıya geçmesi, tehlikeye davetiye çıkarmasının yanında şaşırtan bir manzarayı da oluşturuyor. Üst geçidin üzerinden vatandaşların geçmemesi, ve 50 metre yakınında yaya geçidinin yapılması modern olarak yapılan üst geçit için harcanan maliyetin de boşa gittiğini gösteriyor.

‘MADEM YAPILDI NEDEN ÇALIŞTIRILMIYOR!’

Üst geçidin durumuna tepki gösteren vatandaşlar, “Üst geçide yürüyen merdiven yaptılar ancak bir süre sonra merdivenler çalıştırılmadı. Vatandaşlar da caddeden geçmede haklı. Çünkü yaşlılar, engelliler nasıl bu merdivenlerden çıkacak? Madem merdiven yapıldı neden çalıştırılmıyor!” dedi.

Haber: Murat Doğan

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan