Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Şanlıurfa’daki hastanenin araçları haczedildi

Şanlıurfa’daki hastanenin araçları haczedildi

( ŞANLIURFA – RHA ) Eyyübiye’deki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temizlik ihalesini kazanan şirketin ortakları arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle araçlara haciz işlemi uygulandı. Hastane Başhekimi Faruk Günak,”Ortak iki firma arasındaki sorun nedeniyle haciz işlemi gerçekleştirildi. Hizmetlerin aksamaması için çalışma yapıyoruz.”dedi.

Eyyübiye bölgesinde hizmet veren Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yine bir özel şirketin kendi ortakları arasındaki sorun yüzünden haciz işlemi ile karşı karşıya kaldı. İcra memurları, hastanede yaptıkları sayım işleminin ardından cihazları hastane yetkililerine teslim etti.

HACİZ İŞLEMİNİN HASTANEYLE BİR İLGİSİ YOK

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Günak, gazetecilere yaptığı açıklamada, haciz işleminin hastaneyle bir ilgisinin bulunmadığına dikkat çekti. Günak, uzun zamandır iki firma arasında yaşanan sorundan dolayı sıkıntıların meydana geldiğini hatırlatarak hastanedeki hizmetlerin aksamaması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

TEMİZLEME VE SÜPÜRGE MAKİNELERİNE HACİZ GELMİŞTİR

Günak, şunları kaydetti:”Hastanemizin 2’nci ve 3’üncü şahıslara borcu yoktur. Hastanemize gelen herhangi bir haciz kararı söz konusu değildir. Olup bitenlerle ilgili hastane yönetimi olarak hizmetin aksamaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu olaydan dolayı da hastanemizde herhangi bir hizmet aksaması meydana gelmeyecektir. Temizleme ve süpürge makinelerine haciz gelmiştir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan