Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Eski Urfasporlu Urfaspor’a çok şey borçlu

Eski Urfasporlu Urfaspor’a çok şey borçlu

( ŞANLIURFA – RHA ) Bir dönem Şanlıurfaspor’da kiralık oynayan Hikmet Balioğlı, kariyeri noktasında Şanlıurfaspor’a çok şey borçlu olduğunu ifade etti.

Manisaspor’a geri dönen defans oyuncusu Hikmet Balioğlu, sakatlık sonrası yaşadığı bunalımdan Şanlıurfaspor sayesinde kurtulduğunu ve Şanlıurfaspor’da oynadığı dönemin kendisi için çıkış dönemi olduğunu belirtti. Yeni sezonda eski takımı Manisanspor’a tekrar dönen deneyimli oyuncu Balioğlu, Afyon kampında önemli açıklamalarda bulundu. Manisaspor’a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten deneyimş, oyuncu, Şanlıurfaspor günlerine de değinmeden edemedi.

Manisaspor’da son olarak forma giydiği 2013-2014 sezonunun ardından yaşadığı süreci değerlendiren Hikmet, “Manisaspor’dan ayrıldıktan sonra sakatlıklar nedeniyle biraz talihsiz bir süreç geçirdim diyebilirim. Gençlerbirliği’ne transfer olduğumda düzenli bir şekilde oynarken 13. haftada sakatlık yaşadım ve sezonu kapatmak durumunda kaldım. Sonraki yarım sezonda fazla şans bulamadığım için kiralık gitmek istedim. Kiralık olarak gittiğim Şanlıurfaspor’da da iyi bir süreç geçirdim. Geçen sezon ise 2. ligden gelen teklifler arasında Menemen’i seçtim. Daha önce formasını giydiğim Menemen’e sıcak baktım. Orada play-off’ta yarı finale giderek güzel bir sezon geçirdim. 21 maçta görev aldım ve 4 gol kaydettim.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan