Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Belediye başkanları ve siyasiler, şehidin emanetini yalnız bıraktı !

Belediye başkanları ve siyasiler, şehidin emanetini yalnız bıraktı !

( ŞANLIURFA – RHA ) 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Şanlıurfalı Mehmet Şefik Şefkatlioğlu ile gazi olan eşi Vahide Şefkatlioğlu’nun en büyük çocuğu Ömer Şefkatlioğlu, hayatını Merve Cennetkuşu ile birleştirdi. Düğün törenine devlet büyükleri ilgi gösterirken Şanlıurfa’nın siyasileri ve belediye başkanların katılım sağlamaması kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

DEVLET ERKAN TAM KADRO ORADAYDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın nikah şahidi olduğu törene eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu katıldı.

ŞEHİT YAKINININDAN SİTEM

Şehidin yakını Mustafa Şefkatlioğlu, iki düğünün birbirine yakın olmasına rağmen Şanlıurfalı yerel yöneticiler ve siyasilerin katılmamasına sitem etti. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Belediye başkanları ve siyasiler, aynı bölgede Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ailesinin düğün merasimine katıldı.

Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikah şahitleri arasında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da yer aldı. Şanlıurfa belediye başkanları ve siyasilerin de davetli olduğu törene katılım sağlanmaması şehidin yakınları ve kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN GENÇLERE TAVSİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz varislerinin nikâh akdinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan,”Rabbim bu iki gencimize bu uzun yolculukta kötü gün göstermesin. Mutluluklar paylaşıldıkça biliyorsunuz ki çoğalır. Ama bu uzun yolculukta kötü günler de olur. Onu da sabredeceğiz onlar da mutluluğa dönüşmüş olacak. Benim nasihatimi biliyorsunuz. 1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikâh cüzdanını geline takdim etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan