Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’u İstanbul’da ele aldılar

Şanlıurfaspor’u İstanbul’da ele aldılar

( ŞANLIURFA – RHA ) Sıkıntılı günler geçiren temsilcimiz Şanlıurfaspor için Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve belediye başkanları İstanbul’da bir araya geldi.

Şanlıurfaspor bir kez daha masaya yatırıldı. Kısa bir süre önce Şanlıurfaspor’un durumunu görüşen siyasiler ve belediye başkanları, yine İstanbul’da bir araya gelerek Urfaspor’un geleceği konusunda önemli kararlar almaya çalışıyor.

Bir araya gelinen toplantıda Gıda Tarım – Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba Başkanlığında il Başkanı Z. Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve bazı belediye başkanları hazır bulundu. Urfaspor’un problemleri ve izlenmesi gereken yol haritası üzerinde tartışıldı. Fakıbaba, “İstanbul’da, ŞUrfa Valimiz Sn @Abdullah_Erin47 İl Başkanımız Sn @abeyazgul2 ve Belediye Başkanlarımızla Şanlıurfasporun sorunlarını görüştük.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan