Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Atatürk büstüne saldıran şahıs tutuklandı

Atatürk büstüne saldıran şahıs tutuklandı

(ŞANLIURFA-RHA) Dün Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çirkin bir saldırı yaşandı. Elinde satır benzeri olan M.M isimli şahıs meydanda bulunan Atatürk büstüne saldırdı.

Çevredeki vatandaşların araya girmesi ve emniyet güçlerine haber vermesiyle saldırgan emniyet güçlerine teslim edildi. Olay dün öğlen saatlerinde Siverek’te resmi törenlerin yapıldığı meydanda gerçekleşti. Eline satır benzeri bir kesici alet alan M.M isimli saldırgan, “dinde putperestliğin yeri yok” diyerek Atatürk büstüne saldırdı. Çevrede bulunan vatandaşların araya girmesiyle M.M isimli şahıs emniyet güçlerine teslim edildi.

Saldırganın emniyet güçlerine teslim edilmesiyle beraber Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı. Valilik yaptığı açıklamada saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığını ifade etti.

Emniyetten alınan bilgiye göre saldırgan M.M emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan saldırganın tutuklanmasına karar verildi.

Şahıs cezaevine teslim edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan