Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Karaköprü Muhtarı Korkmaz Erdoğan’a seslendi

Karaköprü Muhtarı Korkmaz Erdoğan’a seslendi

(ŞANLIURFA-RHA) Yığınak Mahallesi’nin boğuştuğu sorunları dile getiren Yığınak Kırsal Mahallesi Muhtarı Abuzer Korkmaz, “Devletin bazı kademelerindeki yöneticilerimiz her ne hikmetse hedefe yürünen yolda bizi bıktırma noktasına getirmektedir. Ama yine de ülkemizin geleceği için çalışmaktan geri durmayacağız.” dedi.

Karaköprü ilçesine bağlı Yığınak Kırsal Mahallesi sorunlarla boğuşuyor. Taşımalı öğrencinin bulunduğu mahallenin ulaşım sıkıntısını dile getiren Muhtar Abuzer Korkmaz,  “21. Yüzyılın ilk on ekonomisi içerisine girmek isteyen ülkemizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu uğurda durmadan çalışma düsturu edinmiş bir düşünce ile yola çıktık. Fakat bu hedefte ilerlemek isterken bazen devletin bazı kademelerindeki yöneticilerimiz her ne hikmetse hedefe yürünen yolda bizi bıktırma noktasına getirmektedir. Ama yine de ülkemizin geleceği için çalışmaktan geri durmayacağız.” dedi.

ERDOĞAN’IN ‘BU İŞİ YAPAMAYACAKSANIZ KENARA ÇEKİLİN’ SÖZÜNÜ HATIRLATTI

“Muhtarlık yaptığım köyün çok büyük sıkıntıları var ve bu var olan problemleri gidermek için hazırladığım projeleri gerekli mercilere ‘Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ Kanalizasyon İşlerine’ iletmiş olmama rağmen bu mercilerden kesinlikle hiçbir dönüş alamıyorum.” diyen Korkmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara yüklediği misyonu bir emir bilip yapılması gereken maddeleri aşağıda belirtmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 gün önce söylemiş olduğu ‘bu işi yapamayacaksanız kenara çekilin’ sözlerini hatırlatmak isterim.” diye konuştu.

Muhtar Korkmaz mahallenin şu sorunlarını aktardı:

1- Köyümüzün ortasından geçen 250 metrelik dere yatağı çok kötü durumda. Acilen üstünün kapanması gerekmektedir.

2- Taşımalı 400 öğrencimiz bulunmaktadır. Kışın servisler okula ulaşmakta zorlanıyor. Doğabilecek bir kazada ölüm riski yüksek. 13 köye ulaşımı sağlayan 3 bin 800 metrelik bu yolumuz şu an ulaşıma kapalıdır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan