Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Transferler Tamam Haliliye Belediyespor 1.Lige Hazır

Transferler Tamam Haliliye Belediyespor 1.Lige Hazır

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Haliliye Blediyespor iç ve dış transferleri tamamlayarak takımı 1.lige hazır hale getirdi.

Türkiye Voleybol 2. Ligini şampiyonlukla tamamlayan Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı; iç transferde 5, dış transferde 6 oyuncu kadrosuna katarak Voleybol 1. Ligine hazır olduğunun sinyalini verdi. Haliliye Voleybol Takımı, baş antrenörlük koltuğuna ise A Milli Erkekler Engelli Voleybol Takımına 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları şampiyonluğunu kazandıran Osman Çarkçı’yı getirdi.

2016- 2017 sezonu Türkiye Voleybol 2. Liginin gözde takımları arasında yer alan ve ligi şampiyonlukla tamamlayıp Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi yaptığı iç ve dış transferle göz doldurdu. “Efeler Ligi” hedefiyle yeni sezona hazırlanan Haliliye Belediye Spor, iç transferde Fethi Durukan, Cihan Karakuş, Ahmet Metin Razbonyalı, Fatih Yiğiter ve Ömer Arslan ile devam kararı aldı.

DIŞ TRANSFERDE 6 SPORCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Haliliye Belediye Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dış transferde de, dikkat çeken transferler yaptı. Tokat Belediye Plevnespor’dan Ali İçmeğiz, Solhan Spor’dan Mustafa Aydın ve Çağlar Özer, Erzurum Palandöken Belediyesinden Rıdvan Karataş, Kula Belediyesi Jeopark’dan Ömer Kurtay ve Afyon Spor’dan Eren Öner ile anlaşma sağlayan Haliliye ekibi, yeni sezona “hazır” oldukları sinyalini de verdi.

A MİLLİ TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAN ÇARKÇI, HALİLİYE’DE

Haliliye Belediye Sporun, yeni sezon öncesi yaptığı en iddialı transferi ise baş antrenörlük koltuğuna oldu. Samsun’da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında A Milli Erkekler Voleybol Takımını şampiyonluğu taşıyan Osman Çarkçı, yeni sezonda Haliliye Belediye Spor’u çalıştıracak isim olacak.

HALİLİYE, A MİLLİ TAKIMININ BAŞARISINA DESTEK VERİYOR

Öte yandan Haliliye Belediye Spor’dan Ahmet Metin Razbonyalı ve Fatih Yiğiter de, A Milli Erkekler Engelliler Takımındaki başarılı oyunuyla olimpiyat şampiyonluğunun kazanılmasındaki etkin isimlerden oldu. Dış transfer ile Haliliye Belediye Spor bünyesine kazandırılan Rıdvan Karataş da, A Milli Erkekler Engelliler Takımında mücadele eden bir diğer isim.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan