Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Vatan Partisi: İncirlik’e el konsun, sınır kapısı kapatılsın

Vatan Partisi: İncirlik’e el konsun, sınır kapısı kapatılsın

( ŞANLIURFA – RHA ) Vatan Partisi tarafından ‘İncirlik’e El Konsun, Habur Kapatılsın’ sloganıyla Türkiye genelinde bir çalışma yürütüldüğü açıklandı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin,”İncirlik üssüne derhal el konulmalıdır. Türkiye’ye yönelen tehdit bütün bölge ülkelerine yönelmiştir.”dedi.

Vatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında bir basın açıklaması düzenleyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin ve yönetim kurulu, Ortadoğu yaşanan gelişmelere dikkat çekti.  Gültekin, İncirlik Hava Üssü’nün ABD’ye, Habur Sınır Kapısı’nın ise Barzani yönetimine kapatılmasını talep etti.

Bölge ülkelerini göreve davet eden Gültekin,“Tehdit bellidir. Tehdidin adresi ayan beyan ortadadır. İncirlik üssüne derhal el konulmalıdır. Dünyanın hiçbir egemen ülkesi, topraklarının kendisine karşı kullanılmasına izin vermez. Barzani yönetimi, yapacağını ilan ettiği referandumdan vazgeçmediği takdirde Habur sınır kapısının kapatılacağı ve Türkiye üzerinden yapılan petrol ticaretine son verileceği açıklanmalıdır. Türkiye’ye yönelen tehdit bütün bölge ülkelerine yönelmiştir. Tehdit ortaktır, bertaraf edilmesi de birlikte hareket edilerek başarılacaktır. Türkiye; Irak ve Suriye başta olmak üzere bütün bölge ülkeleri ile bir araya gelmeli, alınacak tedbirler birlikte kararlaştırılmalıdır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan