Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Zabıtalar, kaldırım işgaline ne zaman dur diyecek?

Zabıtalar, kaldırım işgaline ne zaman dur diyecek?

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’da yaygın olan kaldırım işgallerinin önüne bir türlü geçilmiyor. Zabıtalar asli görevlerini yapmak yerine caddelerde boş boş yürümeye devam ediyor. Vatandaşlar, kaldırımlarda yürümekte zorlanırken, zabıtalardan iş yerlerine denetim yapılması istendi.

Ana ve ara caddelerde kaldırımlara eşya dizerek yaya geçişlerini engelleyenlere yönelik caydırıcı çalışmalar bir türlü yapılamadı. Balıklıgöl yerleşkesi başta olmak üzere Akarbaşı, Haşimiye, Yıldız meydanı, Sarayönü, Atatürk Bulvarı, Bahçelievler, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Devteşti, Yenişehir, 24 metre, Emniyet Caddesi, Eyyübiye, bölgelerinde adam akıllı yapılmayan denetimler, yayaların yürümesine zorluk çıkartmaya devam ediyor. Vatandaşlar, yerel yönetimlere çağrıda bulunarak kaldırımlardaki işgallere son verilmesi istendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan