Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Akbaş’tan Erdoğan’a açık mektup

Akbaş’tan Erdoğan’a açık mektup

(Ş.URFA-RHA) – Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı ve aynı zamanda Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanlığı’da yapan Faruk Akbaş, sosyal medya üzerindeki yazılarına devam ediyor.

Akbaş bu defa da FETÖ soruşturmaları sırasında ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a açık mektup yazdı.

Akbaş‘ın mektubu şöyle:

’‘Sn.Cumhurbaşkanım; sanırım etrafınızdakiler size söylemekten korkuyorlar.  Lakin ben korkmuyorum..  Yazdıklarımın bedeli varsa, ödemeye de hazırım..

FETÖ, hain işgal girişimi ile mücadele,şu an amacından saptırılmış,tam bir cadı avına dönmüştür. Zorlama yorumlarla, kendini kurtarmak için başkasının isminin verilmeye zorlanması yoluyla bir çok masum vatandaş hain darbesini alınlarına yemiş durumdadırlar.

EVET SAYIN CUMHURBAŞKANIM, BU DAVA SÜRECİNDE,

MAĞDUR OLANLAR VAR. HEMDE ÇOK SAYIDA..

İlk gün dediğimiz gibi, gerçekten ihanet içinde olanlar, tespit edilip,en ağır cezalara çarptırılsın. Lakin, suçsuz, sebepsiz mağdur olanların ahları, bizi yakmadan,acilen komisyonların mahkemelerin insiyatif alarak, suçlu ve suçsuzu ayırması elzemdir.

Kusura bakmayın,komisyon üyeleri, sizin korkunuzdan, insiyatif alamamakta, herkesi kaderiyle başbaşa bırakmaktadır.

Siz hep adaleti savunduğunuzdandır, yanınızda duruşumuz. Ne olur, o adalet duygusu daha fazla hasar almadan, toplumsal bir uzlaşı ortaya koyarak, yaş ile kuruyu birbirinden ayırın.. Saygılarımızla…”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan