Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Karaköprü’deki arıza onarım çalışmaları sürüyor

Karaköprü’deki arıza onarım çalışmaları sürüyor

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde dün saat 16.00’da Güzelşehir ve Doğukent mahallelerini etkileyen bir elektrik arızasının yaşanması nedeniyle elektrik kesintisi sürüyor. DEDAŞ, arıza bakım onarım ekipleri, sorunun yaşandığı bölgeye yönlendirildiği bildirildi.

DEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler kaydedildi:”Ekiplerin müdahalesi sonucunda arıza giderilmiş ve bahse konu mahallelere elektrik verilmiştir. Ancak, yaklaşık 2 saat sonra aynı hatta yeniden bir arıza belirlenmiştir. Ekiplerimizin müdahalesine rağmen arıza her defasında yeniden ortaya çıkmıştır. Arızanın kaynağının belirlenebilmesi için başlatılan teknik çalışmalar, geç saatlere kadar aralıksız devam etmiştir. Bu çerçevede saat 02.00’da elektrik direğine çıkan bir çalışanımız, inmek istediği sırada ayağının kayması sonucu düşerek yaralanmıştır. Yaşanan kaza sonucu yaralanan mesai arkadaşımız, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.  Gerek özel trafolardan kaynaklandığı sanılan arızanın tespit edilmesi ve gerekse yaşanarak bir çalışanımızın yaralanmasına neden olan kaza nedeniyle Güzelşehir ve Doğukent mahallelerine gecikmeli de olsa ring şebekelerinden elektrik verilebilmiştir. Ekiplerimiz burada yaşanan teknik arızayı, tekrar etmeyecek biçimde gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan